Jelena Ivezić u Novom Zagrebu

Hrvatska košarkaška reprezentativka Jelena Ivezić, koja je bila registrirana za tursku Antakyju i koja je njezine boje mogla braniti samo u europskim natjecanjima (EuroCup), nakon završetka europskog klupskog puta Antakyje u ovoj sezoni i raskida ugovora, nije dugo ostala bez angažmana. Danas su ona i Novi Zagreb dogovorili suradnju pa je Vladimir Ivanković uspio realizirati veliko pojačanje za svoj klub. Naime, Jelena Ivezić od danas je postala nova članica Novog Zagreba, a apetiti kluba iz Trnskom porasli su na svim razinama. Rekli bismo opravdano ovog puta jer je u Trnskom skupljena doista respektabilna košarkaška družba.

“Zahvaljujem se Upravi i treneru Novoga Zagreba na povjerenju i na tome što predstavljaju hrvatsku žensku košarku na najbolji mogući način igrajući u najjačoj europskoj ligi. Moj zadatak je igrati na najvećoj razini i uživati u košarci zajedno sa svojom ekipom, potom  dobrim rezultatima vratiti navijače u dvoranu. Ne bih htjela sada pričati o tome šta bismo sve trebali osvojiti. Zna se koji su ciljevi svakom klubu i svakom igraču – dati sve od sebe, boriti se za svoj klub, bodriti jedni druge i biti jedno. Timskim radom i međusobnim povjerenjem  ostvariti najbolje rezultate” izjavila je Ivezić po postizanju sporazuma sa Novim Zagrebom.

“Dolazak Jelene Ivezić u Novi Zagreb, odnosno njen povratak u hrvatsku metropolu, velika je stvar za naš klub ali i za hrvatsku košarku. Njenim dolaskom ambicije Lupica za plasmanom u drugi krug učvrstile su temelje koje su postavljeni dolaskom Milice Dabović, Luce Ivanković, Eline Babkine, Ane Semren… – rekli su nam u Novom Zagrenu.

“Uprava Novog Zagreba učinila je sve što je u ovom trenu moguće da bi ekipa bila kompetitivna u Euroligi, na ponos svih naših navijača i svih Zagrepčana. Rezultat je to jednoipogodišnjeg iskustva igranja Eurolige, gdje smo ustanovili što nam nedostaje i kako da to postignemo. Samo vrhunske igračice osiguravaju vrhunski rezultat u Europi, a danas Novi Zagreb ima takve igračice. Nemamo puno vremena, moramo brzo raditi na uigravanju ekipe, čekaju nas izazovi na četiri fronta – Kupu i prvenstvu RH, MEL i ELW-u. Ponosni smo što je Jelena prepoznala projekt koji smo pokrenuli i vjerujemo da je upravo ona taj igrač koji će klubu dati završni “glanc” – rekao je dopredsjednik kluba, Dragan Crnjak.

Foto: Jelena Ivezić nova je “stanovnica” Trnskog / fibaeurope.com

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime