Jadranska liga: Večeras treća i odlučujuća utakmica Radivoj Korać – Medveščak

Prvi polufinalni par završnog turnira Jadranske lige 2014/15, koji će se igrati 14. i 15. ožujka, poznat je već tjedan dana (Athlete Celje – Umana Reyer), a u drugom Budućnost Volcano još uvijek čeka pobjednika iz “derbija prije derbija” Radivoj Korać – Medveščak. Treća utakmica u Beogradu dat će odgovor tko će to biti. Podsjetimo, i jedna i druga ekipa imaju gostujuće pobjede na svom kontu, izjednačen omjer 1:1, a kome će treća biti sreća saznat ćemo nakon beogradskog susreta.

Treća utakmica četvrtfinala Jadranske lige (MŽRKL):

  • Radivoj Korać – Medveščak (4. ožujka, Sport Eko, 18.00) – rezultat serije 1:1 (65:67, 69:75)

Miloš Pavlović, trener Radivoja Koraća: “U majstorici nas očekuje teška i neizvjesna utakmica protiv prvaka Hrvatske Medveščaka. U prethodna dva susreta dobro smo upoznali protivnika kao i on nas. Za plasman na F4 Korać mora u majstorici biti konkretan i sa više želje i ambicije od protivničke ekipe. Zagrepčanke su pokazale da su sjajan protivnik i ovim putem pozivam publiku da nas u srijedu u 18.00 sati u Sport Eku podrži i uživa u dobroj košarci, koju tokom sezone prikazuju obje ekipe. Pobijedit će ekipa sa više raspoloženih igrača i ja očekujem da ćemo to biti mi.”

Braslav Turić, trener Medveščaka: “Igramo treću utakmicu u četvrtfinalu sa Radivojem Koraćem. Prve dvije su bile neizvjesne i rezultat se podijelio. Nadam se da ćemo i sutra odigrati jednu takvu utakmicu, te da ćemo prezentirati dobru košarku.”

Uprava ŽKK Radivoj Korać pozvala je navijače i simpatizetre kluba na utakmicu da im pomognu u plasmanu na F4 što možete vidjeti ovdje, a prijenos uživo možete pratiti na linku: http://www.sportuzivo.tv/v2/stream/index.php?channel=sportuzivo8

Foto: Detalj s prethodnih utakmica Koraća i Medveščaka /fbradivojkorać