Jadranska liga: Trešnjevka i Badel utakmicu 8. kola igraju večeras u Domu sportova

Trešnjevka 2009 i Badel 1862 iz Skoplja večeras će u Zagrebu unaprijed odigrati utakmicu 8. kola grupe B Jadranske lige (MŽRKL), koja u dvorani 2 Doma sportova počinje u 21.30 sati.

Trešnjevka 2009 – Badel 1862 (Dom sportova 2, 21.30)

Dean Nemec, trener Trešnjevke 2009: “Protiv ekipe koju smo u 1. kolu pobjedili u Skopju igrat ćemo sa željom da potvrdimo taj rezultat i na domaćem terenu. No, bit će teško jer nedostajat će nam par naših branića – Sara Plavljanin (lakša ozljeda patele) i Lana Rački, koja je na utakmici sa Koraćem imala distorziju skoćnog zgloba. Morat ćemo se zato maksimalno mobilizirati i pokušati dobiti utakmicu sa onim igračicama koje imamo i koje će moći igrati. Pritom bit ćemo u izrazitoj prednosti u visini ali i u deficitu vanjskih igračica. No, bez obzira na sve nadam se da ćemo obraniti domaći teren i ostvariti drugu pobjedu u MŽRKL.”

Pero Stameski, trener Badela 1862: “Iako u 24 sata igramo drugu utakmicu, očekujem dobru predstavu moje ekipe. Trešnjevka 2009 je u prednosti i zato se moramo dodatno potruditi.” (mžrkl)

Foto: Detalj s prve utakmice Trešnjevke i Badela 1862 u Skoplju / mžrkl.org