Jadranska liga: Kvarner protiv Čelika u Rijeci, Trešnjevka gostuje u Celju, Medveščak u Sarajevu

Danas i sutra igraju se utakmice 5. kola Jadranske lige. Od hrvatskih predstavnika jedino je domaćin riječki Kvarner dok gostuju  zagrebačke ekipe Trešnjevka 2009 i Medveščak. Trešnjevka u Celju kod Athletea, a Medveščak u Sarajevu kod Play off Hapyja.

Rijeka: Kvarner – Čelik (4. studenoga 2015. godine, 18.00)

Damir Rajković, trener Kvarnera: “Očekuje nas ekipa koja ima izuzetno kvalitetan roster i pregršt iskustva u ovom natjecanju. Moramo pružiti najbolje što možemo u kolektivnom pristupu. Vjerujem da ćemo biti dostojan protivnik ekipi Čelika.”

Slobodan Kecman, trener Čelika: “Nakon poraza od ekipe Budućnosti odmah smo se okrenili pripremi za predstojeću utakmica sa Kvarnerom. Naš slijedeći protivnik je ekipa koja ima dvije pobjede i svakako da se radi o kvalitetnom timu koju moramo respektirati. Mi ćemo izuzetno oprezno ući u ovu utakmicu, koja je za nas bitna, i nastojat ćemo odigrati što bolje. Situacija sa povrijeđenim igračicama je puno bolja u odnosu na prethodnu utakmicu, dobro smo se pripremili i nadam se da možemo iskoristiti svoje prednosti i napraviti dobar rezultat protiv Kvarnera.”

5. studenoga 2015. godine

  • Sarajevo: Play off Hapy – Medveščak (Skenderija, 18.00)
  • Celje: Athlete Celje – Trešnjevka 2009 (Dvorana Gimnazije, 18.00)

Foto: Trešnjevku čeka teška utakmica / Snimila: Anna Ferlatti