Jacović: Moramo se dobro odmoriti, slijedi Njemačka i borba za svaki poen

  • Rusija, aktualne europske kadetske prvakinje sa ovim godištem, iskusna su ekipa, sa brzim bekovima koji stalno trče u leđa te visokim igracicama koje prate taj ritam i snažno se ubacuju u reket. Od početka smo igrali agresivno na njihove bekove i razbijali visokim igračicama kretanje, nedopuštajući im tako ulazak u reket. Naše igračice su dobrom i angažiranom obranom podigle samouvjerenost u napadu i u četvrtoj četvrtini smo se uspjeli rezultatski odvojiti i mirnim organiziranim napadima privesti utakmicu kraju. Čestitam djevojkama i stručnom timu na važnoj pobjedi. Sutra je utakmica protiv Njemačke, koja nikada nije lak protivnik. Moramo se dobro odmoriti i slijedi ponovno borba za svaki poen –  izjavila je glavna trenerica ženske juniorske reprezentacije Hrvatske Tatjana Jacović nakon pobjede nad Rusijom.

Susret s Njemačkom je na rasporedu sutra, 29. srpnja 2021. s početkom u 13.30 sati, a izravan prijenos utakmice možete pratiti na službenom YouTube kanalu Latvijskog košarkaškog saveza OVDJE.

ŽENSKA KOŠARKA/tb

Foto: Zadovoljna trenerica juniorki Tatjana Jacović i njezina pomoćnica Valentina Hrženjak nakon utakmice protiv Rusije/fiba.basketball