Izmijenjena ali opet odlična ekipa Raguse

Prošlogodišnja Ragusa bila je najdominantnija ekipa u Prvoj ženskoj ligi Hrvatske. Svih 16 igranih utakmica dobila je i onda dva kola prije kraja regularnog dijela prvenstva zbog korone sve staje, a bili su na dobrom putu da prvi put u svojoj povijesti uzmu i prvenstvo i Kup Hrvatske. No, što je tu je – život teče dalje i nova sezona je pred vratima i nova prilika u koju Ragusa također ulazi sa nešto izmijenjenom ali opet odličnom ekipom.

Klub su napustile odlaskom u inozemstvo Lorena Molnar, Ana Vojtulek, Živana Janković, Karla Kalajžić, Ana Haklička te trener Braslav Turić.

Ragusa će u ovoj sezoni uz standardne seniorke Carmen Miloglav, Ivu Todorić, Romanu Stojanović, Ivonu Matić, Katarinu Čagalj, Mateu Beletić i Mariju Pocrnjić u sastavu imati i mlađe igračice Leonu Kristić (2001.), Ani Putica (2004.),Teu Ivanišević (2004.), Karlu Raguž Lučić (2004.), Paulu Mojaš (2004.), Luciju Papić (2005.), Ellu Majstorović (2006.) i Paulu Lobaš (2006.). Novi član kluba i pojačanje ove sezone u ekipi Raguse  je iskusna igračica Ana Vrsaljko koja dolazi iz ŽKK Zadar. Trenerska palica seniorskog sastava pripala je trenerici  Cvetani Matić.

ŽENSKA KOŠARKA

Foto: Prošlogodišnja Ragusa bila je najdominantnija ekipa Prve ženske lige Hrvatske /fbžkkragusa