Ivona Bogoje napustila Ragusu i otišla u Italiju

Ivona Bogoje više nije članica dubrovačke Raguse. Prema informacijama koje zenska-kosarka.com ima iz pouzdanih izvora do raskida ugovora došlo je nakon što klub nije prema igračici izvršio svoje međusobno dogovorene obveze. Kako bilo da bilo, odlazak Ivone Bogoje, koja je bila važan kotačić Kitinove ekipe, pomalo izgleda naprasan ali je i veliki hendikep za košarašku ekipu u gradu podno Srđa. Njezinim odlaskom u Italiju vrlo visoke ambicije dubrovačkog ženskog košarkaškog kluba znatno su umanjene, a kolika je to šteta već u subotu može pokazati derbi utakmica koja se igra u Gospinu polju između Raguse i riječkog Kvarnera. Rekli bismo odlazak u najtežem mogućem tajmingu – uoči derbija u prvenstvu Hrvatske i četvrtfinala Kupa Hrvatske za žene! Klub za koji će igrati u Italiji je Cagliari CUS.

– Da, napustila sam Ragusu. Istina je da je postojao dug od zadnjeg puta kad sam igrala u Ragusi, trebao je biti ispoštovan ali nije. Dogodio se poziv iz talijanskog kluba Cagliari CUS i otisla sam – kratko nam je pojasnila Ivona Bogoje kojoj želimo uspješne nastupe u spomenutom talijanskom prvoligaškom klubu.

Foto: Ivona Bogoje (s loptom) dres dubrovačke Raguse zamijenila onim talijanskog Cagliarija/ Snimio: Tonči Vlašić – dubrovački.hr