Ivana Tikvić zbog ozljede otkazala pripreme reprezentacije Hrvatske

Ivana Tikvić, košarkašica talijanskog prvoligaša Umbertidea, bila je prisiljena otkazati reprezentativne pripreme zbog ozljede ahilove tetive. Osim nje na ovim pripremama izostaju od standardnih reprezentativki Carmen Miloglav zbog ozljede i operacije koljena, Ana Lelas zbog ozljede lista, te Mirna Mazić zbog ozljede šake. Inače, u košarkaškom kampu naše seniorske reprezentacije u Velikoj Gorici djevojke se, pod stručnim vodstvom izbornika Braslava Turića i njegovih suradnika, pripremaju za prvu kvalifikacijsku utakmicu protiv Nizozemske, koju u Amsterdamu igraju u subotu 21. studenog. Raspoloženje je na nivou, vrijedno se radi na treninzima dva puta dnevno. Cure uigravaju akcije s puno motiva – znanja ne nedostaje jer, ne zaboravimo, da dolaze iz velikih europskih klubova u kojima svaka od njih igra važnu ulogu. Zdravstveni bilten naših seniorki na pripremama u Velikoj Gorici je zadovoljavajući, cure su pune optimizma i snage te jedva čekaju da krenu s utakmicama i da pokažu koliko vrijede.

Evo što o predstojećim kvalifikacijskim utakmicama kažu naše prvotimke Marija Režan i Antonija Sandrić (video snimak preuzet s hks-cbf.hr):

[youtube id=”R1H11gxesvM” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”JO99k_0BB_Q” width=”600″ height=”350″]

Foto: Hrvatske reprezentativke (slijeva na desno) Iva Ciglar, Shavonte Zellous, Antonija Sandrić i kapetanica Jelena Ivezić / Snimio: Marin Sušić