Ivana Tikvić u Puli

Danas je hrvatska reprezentativka i dosadašnja košarkašicav Torina Ivana Tikvić potpisala za Pulu. Trener pulskih košarkašica Ivan Đukić nije krio zadovoljstvo ovim velikim pojačanjem, a ekskluzivno za naš portal izjavio je:

– Šta reći osim da sam zadovoljan nakon današnjeg potpisa Ivane Tikvić za naš klub. Svi znamo da se radi o jednoj kvalitetnoj igračici, reprezentativki Hrvatske, ali i kvalitetnoj osobi koja će još više osnažiti našu centarsku liniju. Sa njenim dolaskom i dolaskom Sare Simović rastu i naša ambicija da napravimo što bolji rezultat i veći napredak u odnosu na prošlu sezonu. Imamo još dovoljno vremena da se pripremio, a tko zna možda bude i još koji dolazak u klub do kraja prelaznog roka.

Ivana Tikvić se tako vratila iz Italije, točnije iz Torina, gdje je igrala tri posljednje sezone. Njen prvi inozemni klub bio je talijanski Umbertide. Tikvić je veliko pulsko pojačanje imajući u vidu da je standardna reprezentativka i da je prošla sve reprezentativne uzraste te zabilježila uspjehe. Prisjetimo se da je članica srebrene kadetske Hrvatske iz Grčke 2010. godine, a kao juniorka je 2011. bila MVP Europskog prvenstva B Divizije u Miskolcu.

Foto: Ivana Tikvić potpisuje za Pulu /žk