Ime ŽKK Pleter odlukom Skupštine preimenovano u ŽKK Kvarner

Na zasjedanju redovne godišnje Skupštine (14.11.2013.) donesena je odluka o promjeni naziva Kluba ŽKK “Pleter” u  novi naziv koji glasi Ženski košarkaški klub “Kvarner” ( ŽKK “Kvarner”)

Već danas je mjerodavnom upravnom tijelu podnesen zahtjev za upisom te promjene u Registar udruga Hrvatske, a drugi tjedan se šalju slični zahtjevi u ostala tijela. Promjena naziva Kluba u sustavu natjecanja bit će zatražena kad se steknu pravno-materijalni uvjeti, odnosno kad Pleteru stignu pravovaljana rješenja o promjeni naziva. Skupština je, također, izvještena o odluci – koja je u nadležnosti Uprave Kluba – da je za direktora marketinga imenovan gosp. Igor Vignjević, a za sportskog direktora Kluba gosp. Smiljan Blažević. U svibnju će se održati redovita Izborna skupština Kluba, zbog proteka četiri godine od prošle Izborne skupštine.

Tijekom posljednja dva tjedna održan je velik broj sastanaka s potencijalnim sponzorima, a koji su s velikim zadovoljstvom primili na znanje informaciju o promjeni naziva te iskazali dobru volju za uključivanje u projekte koji se u riječkoj ženskoj košarci pripremaju od 2014. godine. Sljedeći tjedan, kako nas je izvjestio predsjednik prof. dr. Zvonko Čapko,  održat će  tiskovnu konferenciju na kojoj će biti predstavljena promjena naziva, kao i projekte na kojima rade u ovom riječkom klubu.

Foto: Dolaze li ljepši dani riječkoj ženskoj košarci? / sportcom.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime