Ili peta utakmica ili – Gospić prvak Hrvatske?

Četvrta utakmica doigravanja za prvakinje Hrvatske između Novog Zagreba i Gospića igra se večeras na Praznik rada u Trnskom. Trenutni rezultat je 2:1 za Gospić, koji brani titulu.

  • Novi Zagreb – Gospić (srijeda, 1. svibnja 2013., Sportska dvorana Trnsko, 19.30 sati)

Hoće li večeras Gospić iskoristiti prvu “meč loptu” i u Trnskom osvojiti (obraniti) titulu košarkaških prvakinja Hrvatske ili će se Novi Zagreb osvetiti za debakl u trećoj utakmici u Gospiću, izjednačiti na 2:2 i produžiti neizvjesnost za još koji dan?

Ova četvrta utakmica ima svoje specifičnosti jer obje ekipe u nju ulaze sa različitih pozicija. Gospić bez ikakva imperativa, mada bi im pobjeda donijela naslov, dok Novi Zagreb upravo mora pobijediti misli li produžiti nadu za osvajanjem titule prvakinja Hrvatske. Stoga “Vile Velebita” imaju veliku psihološku prednost, upravo onoliku koliki je psihološki teret na leđima “Lupica”.

Stipe Bralić, trener Gospića, uoči četvrte utakmice kaže: “Mirne duše kažem da rezultat ove četvrte utakmice mogu svrstati u sferu pogađanja. Priznajem da ovaj rezultat nakon treće utakmice od 2:1 za nas nisam očekivao prije doigravanja jer Novi Zagreb je tada bio apsolutni favoriti. Ulazimo u četvrtu utakmicu kao da je prva, ako uspijemo pobijediti – odlično, ako pak ne, spremit ćemo se maksimalno za petu odlučujuću utakmicu na Balinovcu.”

Foto: Od igre tri Amerikanke mnogo toga će ovisiti – Mitchell i Williams protiv Keith (detalj s druge utakmice doigravanja u Trnskom) / Snimio: Stjepan Spretnjak

3 KOMENTARI

  1. Ajde da se nakon dosta mjeseci i ja ukažem u Trnskom…..dosta mi je više komentirati napamet!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime