Hrvatska ženska košarka na 9. FIBA Campu U15

Hrvatska je i ove godine imala svoje predstavnike na 9. Fiba Campu U15  koje se tradicionalno održava u Postojni. Na kampu je sudjelovalo 30 zemalja iz cijele Europe, a svaku zemlju su predstavljale po dvije igračice rođene 2000. ili 2001. godine te jedan trener/ica. Naše djevojke Ivana Ujević (Medveščak) i Barbara Trehub (Rockwool Pula) su se vrlo dobro snašle među svojim vršnjakinjama, te su lijepo predstavljale svoju zemlju.

“Organizacija je kao i uvijek bila besprijekorna, rekao nam je trener Boris Virag sudionik ovog kampa,  Fibini predavači vrlo kvalitetni, a volio bih spomenuti da je među predavačima bila po deveti put zaredom i hrvatska sportska psihologinja Dubravka Martinović, koja je svojim predavanjima oduševila sve prisutne. Također, djevojke su imale priliku upoznati najbolju europsku igračicu Albu Torrens kao i legendu ženske košarke Hanu Horakovu. Na kraju bih naglasio da mi je bila čast i zadovoljstvo opet sudjelovati na ovom kampu.”

Foto: Hrvatski sudionici 9 Fiba kampa u Sloveniji – Ivana Ujević, Dubravka Martinović, Barbara Trehub i Boris Virag/kzs.si