Hrvatska prvi put igra s Amerikankom Zellous na turniru u Podgorici protiv Mađarske

Od danas do nedjelje seniorke Hrvatske nastupat će na turniru u Podgorici. Mada je najavljena, neće biti Velike Britanije pa je umjesto nje “uskočila” Bosna i Hercegovina. Ono što je konačno dobro, nakon niza loših vijesti o ozljedama naših reprezentativki, jest činjenica da se od srijede navečer reprezentaciji pridružila i Shavonte Zellous, koja je u međuvremenu bila u Americi, potpisala za tamošnju Indianu Fever, zapravo se iz Fenerbahcea vratila u svoj nekadašnji klub. Ona će svoje prve minute za Hrvatsku odigrati na ovom turniru u Podgorici protiv reprezentacije Mađarske.

– Shavonte Zellous je na prvi dojam sjajna. Nije tipična Amerikanka sa slušalicama u ušima, već je otvorena, susretljiva, razgovorljiva. Jako je pozitivna i vidi se da u sebi nosi pobjednički mentalitet, izjavio je izbornik Braslav Turić.

Rekli bismo konačno dobra vijest iz naše seniorske reprezentacije i prilika da se izravno kroz tri utakmice u Podgorici naše reprezentativke što bolje uigraju. Raspored utakmica turnira u Podgorici je slijedeći:

Petak, 29. svibnja 2015. godine

  • Hrvatska – Mađarska (18.00)
  • Crna Gora – Bosna i Hercegovina (20.30)

Subota, 30. svibnja 2015. godine

  • Crna Gora – Mađarska (18.00)
  • Hrvatska – Bosna i Hercegovina (20.30)

Nedjelja, 31. svibnja 2015. godine

  • Mađarska – Bosna i Hercegovina (18.00)
  • Crna Gora – Hrvatska (20.30)

Više o ovom turniru pročitajte ovdje.

Posljednja informacija – Drugi program TV Crne Gore prenosit će samo utakmicu trećeg dana turnira između Crne Gore i Hrvatske s početkom u 20.25 minuta. Bit će i na satelitskom programu Drugog programa nacionalne televizije.

Foto: Zellous (s loptom) će u Podgorici odigrati prve minute za Hrvatsku / fibaeurope.com