Hrvatska danas i sutra u Slavonskom Brodu protiv Mađarske

Jučer je u Slavonskom Brodu održana tiskovna konferencija na kojoj su na pitanja novinara odgovarali izbornik Braslav Turić i košarkašica Jelena Ivezić. Iznijeli su činjenice kako reprezentacija Hrvatske u Slavonskom Brodu ima optimalne uvjete boravka i treniranja i da se rado pripremaju za velika natjecanja u ovom gradu.

– U Slavonskom Brodu bit ćemo sve do 21. lipnja, – rekao je na konferenciji za novinare izbornik Turić. Ženska košarkaška reprezentacija Hrvatske, pripremat će se za kvalifikacije za Europsko prvenstvo u Sportskoj dvorani Vijuš u kojoj će odigrati četiri utakmice – dvije pripremne protiv Mađarske te dvije službene u sklopu kvalifikacijske skupine F – protiv Izraela (11. lipnja) i Bugarske (18. lipnja).

Današnju i sutrašnju prijateljsku utakmicu protiv Mađarica naše košarkašice igraju u dvorani Vijuš s početkom u 19 sati. Antonija Mišura, Jelena Ivezić, Lana PačkovskiIva Slišković, Luca Ivanković, Ana Lelas, Emanuela Salopek, Marija Režan, Mirna Mazić, Ana-Marija BegićDavorka Balić, Nina Premasunac, Ivana Tikvić, Ivana Šerić i Carmen Miloglav petnaest je košarkašica Hrvatske koje se nalaze na pripremama u Slavonskom Brodu.

Foto: Jelena Ivezić (u susretu protiv Medveščaka) odgovarala je s izbornikom Turićem na pitanja novinara / Snimio:zkkmedvescak.com