Final Four 8. izdanja BCAA Super League 2013/14 u Tuzli

Osmo izdanje Super League Alpe Adria (BCAA), koje se održava u organizaciji Melita sporta, igrat će se 22. i 23. ožujka 2014. u Tuzli u SKPC Mejdan. Kako nas je izvijestio rukovoditelj natjecanja Željko Ciglar, već sada je sve spremno za zanimljiva završna natjecanja u Tuzli koja je oduvijek bila grad ženske košarke. Završnicu su izborile ekipe: Croatije 2006 i domaćina Jedinstva BHT, a međusobni susreti Grosuplje – Krka  odredit će koja od ove dvije ekipe ide na Jedinstvo BHT, a koja na Croatiju. Evo kompletnog rasporeda utakmica spomenuta dva dana:

Subota, 22. ožujka 2014. godine (mala dvorana SKPC Mejdan)

  • Pobjednik Grosuplje – Krka vs Croatia 2006 (18.00)
  • Poraženi Grosuplje – Krka vs Jedinstvo BHT (20.00)

Nedjelja, 23. ožujka 2014. godine (velika dvorana SKPC Mejdan)

  • Poraženi iz prve utakmice – poraženi iz druge utakmice (11.00)
  • Pobjednik iz prve utakmice – pobjednik iz druge utakmice (13.00)

Domaćin Final Four turnira je ŽKK Jedinstvo BHT osigurat će prigodne i pojedinačne nagrade i majice za sve sudionike, a organizator natjecanja Melita sport d.o.o.  prijelazni pehar za pobjednika turnira, pehare za sve sudionike turnira (1., 2., 3. i 4. mjesto) i medalje za 1., 2.  i 3. mjesto.

3 KOMENTARI

  1. Mislim da se ekipa iz Hr zove Croatia Borovje, a ne Croatia 2006. U toj ekipi igraju cure iz dva kluba, Croatie 2006 i Folke Borovje. Vjerujem da je ovo nenamjerni previd.

  2. Istražitelj je apsolutno u pravu, no rukovoditelj natjecanja Željko Ciglar nam je dostavio ovakve podatke koje smo objavili. Znači uvažavamo ispravku krivog navoda – radi se o Croatiji Borovje. Hvala, Istražitelju.

  3. Sve ok, kasnije sam čuo da je pogreška od gosp. Ciglara. Nema zamjerke.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime