EuroLiga: Unatoč odličnoj Režan, Prag poražen

Pratimo A skupinu EuroLige u kojoj igraju za Prag Marija Režan a za Polkowice Antonija Sandrić. I jedna i druga ekipa poražene su u drugom kolu pa sada USK Praha ima jednu pobjedu i jedan poraz, a Polkowice dva poraza. Od osam ekipa u skupini Praha je trenutno četvrta, a Polkowice sedme.

  • Marija Režan je odigrala još jednu odličnu utakmicu u dresu svog kluba USK Praha. U Istanbulu je pred grlatom turskom publikom bila daleko najbolja u redovima čeških prvakinja. Međutim, samo njezina odlična igra nije bila dostatna da se pobijedi vrlo ambiciozna ekipa Galatasaraya koju vodi Marina Maljković. Za 33:16 minuta igre Režan je ostvarila double-double učinak (14 koševa i 11 skokova). Uz sve to imala je i dvije asistencije, igrala vrlo sigurno i bez izgubljene lopte. Uz 6 obrambenih i 5 napadačkih skokova šutirala je 6-12 za dva poena, a sa crte slobodnih bila je stopostotna (2-2). Svi ovi učinci donijeli su joj daleko najbolju valorizaciju u njenoj ekipi (21).
  • Antonija Sandrić – CCC Polkowice su izgubile na svom parketu od Mađarica. Sopron basket bio je bolji 73:70. Antonija Sandrić igrala je 14:24 minute i za to vrijeme postigla 4 koša (2P 0-2, 3P 1-1, SB 1-1). Imala je jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu što joj je donijelo valorizaciju 4.

U trećem kolu, koje se igra 25. listopada, izravno će se susresti Marija Režan i Antonija Sandrić jer se u Kralovka areni u Pragu igra utakmica ZVVZ USK Praha – CCC Polkowice.

Foto: Izvrsne igre ove sezone Režan je nastavila i u EuroLigi / fiba.com