EuroLiga: Režan opet izvrsna u gostujućoj pobjedi Praga

Pratimo A skupinu EuroLige u kojoj nastupaju dvije naše reprezentativke – kapetanica naše reprezentacije Antonija Sandrić u dresu poljskih Polkowica i Marija Režan u dresu češke ekipe Prag.

  • Marija Režan – u gostujućoj pobjedi Praga nad mađarskim Sopronom 79:71 Marija Režan bila je druga najkorisnija košarkašica svoje ekipe. I u ovoj utakmici potvrdila je da se nalazi u vrhunskoj formi. Za 33:21 minute igre Režan je zaradila drugu najbolju valorizaciju u svojoj ekipi i istodobno u cijeloj utakmici (21). Postigla je 16 koševa (2P 8-14) i samo jedan skok joj je nedostajao za double-double (9). Svemu ovome treba dodati i dvije oduzete lopte protivnicama. Prag se nakon 6. kola sa 4 pobjede i 2 poraza nalazi na drugom mjestu A skupine EuroLige.
  • Anonija Sandrić – Polkowice su gostovale u Belgiji kod Castors Brainea ali su tamo poražene od posljednje ekipe A skupine 83:76. Nakon 6. kola Polkowice se trenutno nalaze na šestom mjestu sa 2 pobjede i 4 poraza. Sandrić je igrala 12:13 minuta i nije se uspjela upisati u strijelce. Jednom je šutirala za tri poena ali je promašila. Izgubila je 2 lopte. Nastup je završila sa negativnom valorizacijom -3.

Foto: Marija Režan na utakmici u Sopronu / fiba.com