EuroLiga: Opet sjajna igra Marije Režan

Hrvatske reprezentativke Marija Režan u dresu Praga i Antonija Sandrić u dresu poljskih Polkowica u petom su kolu izborile pobjede što je na ljestvici skupine A ekipu Praga pozicioniralo na 4. mjesto sa 3 pobjede i 2 poraza, a na 6. mjesto Polkowice sa 2 pobjede i 3 poraza.

  • Marija Režan – nakon izvrsnih igara u reprezentativnom dresu, sjajnu igru pokazala je i u 88:51 pobjedi protiv Francuskinja iz Montpelliera. Postigla je još jedan dvostruki učinak (11 skokova i 10 koševa) te je uz švedsku reprezentativku Zahui, koju smo nedavno gledali u Trnskom, bila najbolja na utakmici. Za gotovo 30 minuta koliko je Režanovoj povjerila trenerica Natalija Hejkova stigla je udijeliti dvije blokade i dva puta asistirati. Bila je i šuterski raspoložena (2P 8-14, SB 3-4). Sve to, mjereno valorizacijskim indeksnim poenima, iznosi 26. Odlična igra pred punim gledalištem u praškoj Kralovka Areni.
  • Antonija Sandrić – vraća se sa svojim Polkowicama iz Istanbula sa pobjedom 72:67 i novim važnim bodovima ostvarenim protiv trećeplasiranog i favoriziranog Galatasaraya trenerice Marine Maljković. Sandrić je na parketu provela 14 sekundi više od 22 minute i za to vrijeme postigla  5 koševa (2P 1-2, 3P 1-5). Nije je služio šut za tri poena i uz 2 skoka i 1 asistenciju ostvarila je valorizaciju 3.

U 6. kolu, koje je na rasporedu 29. studenog, Prad gostuju u Mađarskoj kod drugoplasirane ekipe Soprona, a Polkowice u Belgiji kod Castors Brainea koji je u svih pet kola doživio poraze.

Foto: Marija Režan – opet odlična predstava pred punim tribinama u Pragu / fiva.com