EuroLiga: Briljantna partija naše Marije Režan protiv turskog Fenerbahcea

Kako se igra košarka na najvišoj razini pokazala je pred 3.200 gledatelja u Salamanci naš reprezentativni centar Marija Režan. Briljantno je odigrala svih 40 minuta utakmice četvrtog euroligaškog kola protiv renomirane turske ekipe i proglašena MVP košarkaškicom susreta. Za tih 40 minuta postigla je 17 koševa  (8-15 šut za dva i 1-3 slobodna bacanja), imala 9 skokova, dvije asistencije i 1 “ukradenu” loptu. Odmah do nje bila je njezina suigračica Marta Xargay, koja je također postigla 17 koševa. Inače, utakmica je završila rezultatom 66:60. Bilo je to odlično izdanje naše Marije Režan i njezine Avenide. Sa tri pobjede i jednim porazom Avenida dijeli prvo mjesto sa ekipama Bourges Basket i Fenerbahce. Evo nekoliko inserata s te utakmice uz pomoć naših uvaženih sportskih prijatelja s fibaeurope.com.

[youtube id=”3GqFJpLfzW8″ width=”600″ height=”350″]

Marija Režan: “A sto reći, presretna sam. Dobiti jednog Fenerbahcea, koji ima vrhunske igrače, je stvarno teško, ali mislim da smo ekipno odradili vrhunski posao. Sama činjenica da su nam zabili samo 60 poena govori da nam je obrana stvarno bila dobra. Svaka cura je dala svoj maksimum od sebe i to se i vidilo!”

Večeras naš drugi reprezentativni centar Iva Slišković igra, u istoj B skupini EuroLige u kojoj je i Režanova Avenida, utakmicu za svoju talijansku ekipu Beretta Famila protiv ruske Nadezhde. Beretta je sedma s utakmicom manje i skorom jedna pobjeda i dva poraza. Vjerujemo i u Ivino odlično izdanje večeras.

Foto: Marija Režan, fenomenalna protiv Fenerbahcea / fibaeurope.com