EuroCup: Keltern Carmen Miloglav pobijedio

(kI klubovi preostale naše tri reprezentativke odigrali su sinoć (12. listopada) utakmice prvog kola EuroCupa. Keltern Carmen Miloglav na domaćem je parketu pobijedio, ACS Sepsi Ružice Džankić poražen je na gostujućem terenu kao i Pieštanske Cajky Emilije Podrug.

  • U skupini D Pieštanske Cajky Emilije Podrug poražen je u Turskoj od Hataya BB 58:82. Podrug nije bila među igračicama prijavljenim za utakmicu.
  • Keltern Carmen Miloglav (skupina F) na svom je terenu pobijedio mađarski PEAC-Pecs 77:69. Miloglav je igrala 15 minuta i za to vrijeme dva puta je pokušala tricom poentirati, ali šut je nije služio. Nije poentirala ali je imala 4 asistencije i jedan skok što joj je donijelo valorizaciju 3.
  • Ružica Džankić i njezin rumunjski klub ACS Sepsi u sklopu skupine D izgubili su u Poljskoj od tamošnjeg kluba Energa Torun 69:84. Džankić je bila prijavljena u zapisnik, ali nije ulazila u igru. Naknadno smo saznali kako nije nastupila zbog ozljede.

Sljedeće, drugo, kolo EuroCupa igrat će se 18. i 19. listopada. Pieštanske Cajky Emilije Podrug dočekuje Energa Torun, ACS Sepsi Ružice Džankić ugostit će turski Hatay, Njemački Keltern i Carmen Miloglav putuju u goste kod francuskog Carolo Basketa, Umea Udominate Ana-Marije Begić gostuje kod poljskog Artega, a Olympijacos Mirne Mazić ide u goste Besiktasu u Istanbul.

Foto: Keltern naše Carmen Miloglav (na slici br. 5) /fb