Damir Božić, trener Broda na Savi, prognozira 2. kolo A2 Lige za prvaka

Trener Broda na Savi Damir Božić za zensku-kosarku.com prognozirao je drugo kolo A2 Lige za prvaka.

  • Dubrava – Plamen Požega  1

Ova utakmica je derbi kola u kojem s obzirom na okolnosti (prestanak igranja Kristine Soldo i domaćinstvo Dubrave) prednost dajem Dubravi. No, Požega je iskusna i kvalitetna ekipa koja ne gubi lagano utakmice i mislim da će gledatelji uživati u dobroj utakmici, a Dubrava će morati igrati dobru utakmicu ako želi uspjeti.

  • Studenac-Omiš – Brod na Savi  1

Utakmica u kojoj se pobjednik zna već i prije podbacivanja budući je Studenac puno iskusnija i kvalitetnija ekipa. Brod na Savi je tijekom sezone uspješno izvršio smjenu generacije i ovo im je sad samo nagrada i bonus za marljivi rad. Ova će im utakmica poslužiti da mlade cure u igračku memoriju poslože još jedno dobro iskustvo koje će im pomoći u kvalitetnom igračkom rastu.

  • Mursa – Folka Borovje  1

Još jedna vrlo neizvjesna utakmica gdje će opet odlučivati nijanse, pa možda čak i ta da se igra u dvorani Murse. Rekao bih da će to biti i taktičko nadmetanje s obzirom na različite profile ekipa. Tko nametne svoj način igre, mogao bi lakše do pobjede. Nadam se da će utakmica biti dobro posjećena jer sam siguran da će biti puno uzbuđenja i dobre igre.

Foto: Treneri Broda na Savi – sadašnji Damir Božić (lijevo) i nekadašnji Dražen Rimarčuk (desno) /žk