Cvitković: Sretna sam što ću opet igrati za Keltern

Iza Andrijane Cvitković je vrlo dobra sezona u dresu njemačkog Rutronik Stars Kelterna s kojim je odigrala i svoju prvu sezonu u  elitnom europskom natjecanju EuroCupu.  Pandemija koronavirusa spriječila ih je na putu prema naslovu prvaka Njemačke za kojeg su bili i najveći favoriti jer su u odigranom dijelu sezone doživjeli tek jedan poraz u 21 odigranu utakmicu. Unatoč tome što konačni cilj ove sezone nije ostvaren Keltern ne krije ambicije da i sljedeće sezone bude glavni pretendent na naslov prvaka u Njemačkoj te se ponovo okuša i u EuroCupu. Ambicije kluba i mogućnost daljnjeg razvoja koje Keltern nudi bile su sasvim dovoljan razlog da privuku i našu reprezentativku na ostanak u ovom klubu sa jugozapada Njemačke.

Andrijana Cvitković ne krije zadovoljstvo nastavkom suradnje, a evo što je ekskluzivno za naš portal izjavila nakon potpisanog novog ugovora:

  • Jako sam sretna što unatoč koroni imam još jednu priliku zaigrati u dresu Rurtronik Stars Kelterna. Uvjerena sam da ćemo i sljedeće sezone ponovno biti u poziciji da se borimo za prvo mjesto. Imala sam poprilično uspješnu sezonu sa Kelternom i veselim se novoj prilici za daljnji razvoj i dokazivanje.

Krešimir Dabić