Cure Zagrebačkog sveučilišta prvakinje Hrvatske

U Puli je održano završno natjecanje UNI SPORT HR – Sveučilišne igre studenata Hrvatske na kojima je košarkaška ekipa Sveučilišta u Zagrebu u finalu pobijedila Split i tako postala sveučilišnim košarkaškim prvakinjama Hrvatske. Evo rezultata završnih natjecanja:

  • Sveučilište Zagreb – Sveučilište Zadar  99:56
  • Sveučilište J.J.Strossmayera Osijek – Sveučilište Split  57:87

U finalu su se sastale ekipe Sveučilišta u Zagrebu i Splitu. Bolje su bile zagrebačke studentice rezultatom 78:52, a u borbi za treće mjesto zadarsko sveučilište bilo je bolje od osiječkog rezultatom 89:51.

  • Sveučilište Zagreb – Sveučilište Split  78:52
  • Sveučilište Zadar – Sveučilište J.J.Strossmayera Osijek  89:51

Konačni redoslijed:

  1. Sveučilište u Zagrebu
  2. Sveučilište u Splitu
  3. Sveučilište u Zadru
  4. Sveučilište J.J.Strossmayera Osijek

Za pobjedničku ekip Zagrebačkog sveučilišta nastupile su: Dalić, Plavljanin, Radoš, Tikvić, Fuštin, Giljanović, Mamić, Škara, Jurić, Dumbović, Prgomet i Karaga. Trener je bio Filip Meglaj.

Za Sveučilište u Splitu igrale su: Patrk, Škaro, Kalajžić, Babić, Zubak, Kardum, Modrić, Zovko, Bugarić, Domljanović i Šesnić. Trener je bio I.Beram.

Boje osiječkog sveučilišta branile su: Trnokop, Tomić, Obradović, Raguž, Šutalo, Tataj, Mihić, Matijević i Šarlija. Vodio ih je trener: L.Kivela

Za zadarsko sveučilište igrale su: Kraljev, Eškinja, M.Erslan, Krmpotić, A.Erslan, L.Majstorović, Milović, Duka. Trener je bio G.Ivković.

 Foto. Antonija Jurić nakon klupskih titula osvojila i sveučilišnu košarkašku titulu / Snimio: S.Spretnjak

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime