Četvrtfinale Kupa očima trenera Splita Borana Grgina

Trener ŽKK Split Boran Grgin jedan je od onih hrvatskih trenera koji je apsolutno svjestan što mu znače dobri odnosi s javnošću i što mu donose redoviti kontakti s medijima kad je u pitanju afirmacija njegova kluba, njega osobno i u konačnici hrvatske ženske košarke. Za njega je pravilo da bude dostupan medijima u svako vrijeme – i onda kad je u odličnoj situaciji ali i onda kad stvari ne idu planiranom dinamikom, kad rezultati nisu dobri i kad je nešto mnogo zahtjevnije za komentiranje. Ali je tu. Stoga smo ga zamolili da za naš portal prokomentira četvrtfinalne parove Kupa Republike Hrvatske “Ružica Meglaj-Rimac” i evo njegovih razmišljanja.

Split – Medveščak

Nažalost “izvukli” smo najtežeg mogućeg protivnika, ali nadamo se pružiti dostojan otpor prvaku države. U svakom slučaju odlična prilika za sve moje igračice da osjete kako je igrati na puno većem nivou i većim intezitetom od onog na kojeg su naviknule.

Zadar – Kvarner

Zadar je kao domaćin naročito opasan i iako je Kvarner favorit, ne očekujem laganu utakmicu za njih.

Rockwool Pula – Ragusa

Odlaskom dominantne Ivone Bogoje u ovoj se utakmici breme favorita prebacuje na Pulu, što zbog prednosti domaćeg terena, što zbog dugog puta koji čeka Dubrovčanke.

Croatia 2006 – Trešnjevka 2009

Susret dvije zagrebačke ekipe bi mogla odlučiti veća mogućnost rotacije koju ima Trešnjevka i iskustvo više iz jakih utakmica koje imaju iza sebe.

Foto: Boran Grgin, trener ŽKK Split, na Sveučilišnim igrama Europe u Splitu na kojima su postigli veliki uspjeh i osvojili brončanu medalju