Carmen Miloglav uspješno operirana, kreće oporavak

Nakon vrlo uspješne sezone u dresu dubrovačke Raguse i postizanja povijesnog klupskog uspjeha dubrovačke ženske košarke u kojoj je i te kako značajnu ulogu igrala Carmen Miloglav, ova hrvatska reprezentativka, nakon što je završila nastup za Hrvatsku na EuroBasketu 2015 u Mađarskoj, karijeru je odlučila nastaviti u španjolskoj prvoligaškoj ekipi Gran Canaria iz Las Palmasa. I kad se tamo ustalila na poziciji prve razigravačice, dogodila joj se ozljeda koljena zbog koje je morala na operaciju koja je izvedena u Španjolskoj. Upitali smo je kako je prošao operativni zahvat i u kojoj je fazi njezin oporavak:

sve – Operacija je prošla super, doktor je zadovoljan, a to je najvažnije! Za dva dana vadim šavove te nastavljamo sa rehabilitacijom i terapijama! Hvala Bogu zasad sve ide kako treba – rekla nam je ekskluzivno za naš portal Carmen Miloglav i poslala pozdrave i  fotografiju sa svojom suigračicom iz reprezentacije Ana-Marijom Begić snimljenu nakon prvenstvene utakmice koju je Campus Promete igrao na Kanarskim otocima s Gran Canarijom. Nisu izostale lijepe želje za brz i uspješan oporavak Miloglav koja je potrebna i svom španjolskom klubu, a nedostajat će i našoj reprezentaciji u kvalifikacijskom ciklusu za EuroBasket 2017. u Češkoj, koji kreće u ovom mjesecu gostovanjem u Nizozemskoj i Estoniji.

Foto: Reprezentativke Hrvatske Cramen Miloglav i Ana-Marija Begić nakon utakmice Gran Canaria – Campus Promete u Las Palmasu