Bologna i Begić poravnali rezultat s Geasom, odlučujuća utakmica 22.4.

Nakon što su prije četiri dana u prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja doživjele neugodan gostujući poraz 87:59 od ekipe Geas Sesto San Giovanni, košarkašice Virtus Segafredo Bologne našle su se na rubu rane eliminacije, ali izabranice Lorenza Serventia uspjele su se oporaviti i u  drugom dvoboju odigranom jučer pokazati pravi karakter i igru koju su pružale većim dijelom ove sezone  te slaviti rezultatom 69:57, i tako ostati u igri za prolazak dalje.

Virtus Segafredo Bologna – Allianz Geas Sesto San Giovanni 69:57 (1:1)

  • Ana-Marija Begić (Virtus Segafredo Bologna) – 37:09 min. (5 sk, 1 as, 2 ol, 2 il, val.12) – 12p (2P 5-11, 3P 0-1, SB 2-2)
Ana-Marija Begić (Virtus Segafredo Bologna): “Drago mi je što smo pokazale da prva utakmica protiv Geasa u Milanu nije naša realna slika. Borile smo se u našoj Segafredo Areni jer smo znale da je to utakmica na “sve ili ništa” i to nam se i vratilo. A sad šta će nam četvrtak donijeti, to ćemo sa nestrpljenjem iščekivati.”
Nakon dvije odigrane utakmice svakoj ekipi pripala je po jedna pobjeda, a odlučujući treći dvoboj igra se opet u Segafredo Areni 22.4.2021. u Bologni u 19 sati.
Naša Nina Premasunac s Empolijem večeras (utorak) gostuje na Siciliji kod Raguse koja je već u seriji stekla prednost 1:0.
ŽENSKA KOŠARKA/ Krešimir Dabić
Foto: Ana-Marija Begić na utakmici protiv ekipe iz Geasa iz Milana/Giulia Pesino