Barbara Trehub se iz Amerike vraća u Pulu

Barbara Trehub nakon dvije godine provedene u Americi na Eastern Wyoming college vraća se doma i ove sezone će igrati za ŽKK Pulu u kojoj je jedno vrijeme i igrala. Sama nam je ispričala kako je došlo do svojevrsnog “povratka kući”:

  • Završila sam junior college, što znači da sam trebala pronaći university na kojem trebam nastaviti školovanje i igranje košarke. Kada su nam najednom rekli da moramo spakirati stvari i otići kući, jednostavno nisam više ni razmišljala o traženju idućeg sveučilišta. Nitko, pa tako ni ja, ne zna kako će se odigrati situacija s virusom, a u SAD-u se ništa ne poboljšava, tako da sam odlučila da je možda najbolje ostati godinu dana u Puli pošto sam ugovorom vezana za Pulu. Bit će mi zadovoljstvo da pomognem svom klubu u ostvarenju ovogodišnjih ciljeva.

Trener ŽKK Pule Ivan Đukić ozbiljno je shvatio opomenu prošle prekinute sezone pa je među prvima krenuo kompletirati roster koji će pulskoj košarci donijeti sigurniju poziciju na ljestvici:

  • Pošto je Barbara Trehub, može se reći, naše dijete, znam njenu vrijednost i siguran sam da će se ove godine dokazati u ligi i biti nam značajno pojačanje. Radi se o djevojci koja igra na poziciji 4 ali može kvalitetno pokriti i poziciju 5 što će uz Ramljak i Amerikanku koju ćemo naknadno predstaviti činiti respektabilanu zadnju liniju.

ŽK

Foto: Radost nakon jedne pulske pobjede dok je za Pulu igrala B.Trehub