Anja Majstorović iz Medveščaka prešla u Trešnjevku

Nakon što je potpisala U18 reprezentativku Hrvatske Josipu Jurič, Trešnjevka 2009 dobila je najveće pojačanje iz Medveščaka, kluba s kojim se godinama bori za prevlast u zagrebačkoj i hrvatskoj ženskoj košarci. Iz Medveščaka, aktualnih prvakinja Hrvatske i pobjednica Kupa, u Trešnjevku je “sletjela” Anja Majstorović, košarkašica koja je bila najvjernija klubu s Velesajma jer je čitavu svoju sportsku karijeru u Hrvatskoj provela u zagrebačkom Medveščaku s kojim je u seniorskom uzrastu osvojila pet naslova prvakinja Hrvatske i četri kupa Hrvatske. S istim klubom je u svim mlađedobnim uzrastima (mlađe kadetkinje, kadetkinje i juniorke) nekoliko puta uzastopno bila prvakinjom Hrvatske.

Jednu sezonu igrala je u španjolskom prvoligašu Zamaratu odakle se vratila u Medveščak.

Na reprezentativnom planu Majstorović je bila član hrvatskog nacionalnog tima i kao kadetkinja i kao juniorka te je kao kadetkinja 2010. u Grčkoj osvojila srebrenu medalju u A Diviziji a kao juniorka zlatnu europsku medalju u B Diviziji  2011. u Mađarskoj (Miskolc). Povremeno je bila i seniorska reprezentativka Hrvatske na poziv bivše izbornice Anđa Jelavić.

– Anja Majstorović potisala je ugovor sa našim klubom i ove sezone će nastupati za našu ekipu. Sa svojih 25 godina, iako mlada, bit će najiskusnija “trešnjica” i ne sumnjamo veliko pojačanje za našu ekipu – rekli su u Trešnjevci 2009.

Foto: Anja Majstorović potpisala je vjernost Trešnjevki 2009/