Andrijani Cvitković posebna nagrada Kraljevice

Hrvatska reprezentativka i košarkašica njemačkog Kelterna Andrijana Cvitković dobila je ovih dana posebnu nagradu za sport Grada Kraljevice i Sportske zajednice Grada Kraljevice. Nagradu je dobila za postignute vrhunske sportske rezultate i nastupe za hrvatsku žensku košarkašku reprezentaciju i promociju Grada Kraljevice u zemlji i inozemstvu.

Andrijana je košarku počela igrati u rodnoj Kraljevici i Košarkaškom klubu Kraljevica koji ju je i nominirao za ovu nagradu: “Kraljevica još od Milana Minte Ružića nije imala seniorskog reprezentativca/ku u loptačkim sportovima, a sama činjenica da Andrijanu svrstavamo u istu rečenicu sa legendarnim Mintom dovoljno govori o veličini njenog uspjeha. Andrijana čestitamo i s ponosom pratimo tvoje buduće uspjehe – kažu iz njenog matičnog kluba Kraljevica.

Naš komentar: Ovako se vodi računa o svojim istaknutim sportašima, odaje im se priznanje, daje do znanja da je njihova sredina uz njih, da prati njihova sportska postignuća te ih poštuje i cijeni. Grad Kraljevica i Sportska zajednica Grada Kraljevice po ovom potezu mogu biti primjeri i drugim sredinama u Hrvatskoj. Bravo!

Tihomir Begić

Foto: Andrijana Cvitković