Andrijana Cvitković odlična – prva pobjeda Kelterna u finalu Njemačke

U Njemačkom je prvenstvu odigrana prva finalna utakmica između Kelterna naših djevojaka Andrijane Cvitković i Josipe Pavić. Keltern je poveo 1:0 u finalnoj seriji. Druga utakmica igra se u gostima kod Osnabruecka večeras (23. travnja) u 19 sati. Odličnu utakmicu odigrala je naša reprezentativka Cvitković – za 17 minuta igre postigla je 15 poena i bila najbolja u svojoj ekipi. Josipa Pavić igrala je tri minute.

Keltern – Osnabrueck 70:54 (1:0)

  • Andrijana Cvitković (Keltern) – 17 min.(9sk, 2as, 1bl, 1il, val.20) – 15p (2P 3-5, 3P 3-4)
  • Josipa Pavić (Keltern) – 3 min.(val.-1) – 0p

Andrijana Cvitković, košarkašica Kelterna: “Prvu utakmicu finala play-offa nismo baš dobro započele, ali do kraja druge četvrtine izjednačile smo rezultat te na poluvremenu napravile par prilagodbi u obrani za početak treće četvrtine. U drugom poluvremenu smo odlično odigrale i preokrenule utakmicu u svoju korist. Vrlo sam zadovoljna kako sam odigrala i ponosna sam na svoju ekipu što smo ostale mirne glave i pobjedom započele finale play-offa.”

ŽENSKA KOŠARKA/tb

Foto: Andrijana Cvitković, prvo ime Kelterna u prvoj finalnoj utakmici – nakon osvojenog Kupa Njemačke, Kelternu se smješi i naslov prvakinja te zemlje /Rutronik Stars Keltern