Andrijana Cvitković i Josipa Pavić korak do naslova s Kelternom

U drugom dvoboju finalne serije njemačkog prvenstva, koji je sinoć odigran, Rutronik Stars Keltern naših Andrijane Cvitković i Josipe Pavić uvjerljivo je slavio  na gostovanju kod ekipe GiroLive Panthers Osnabruck te je tako napravio još jedan korak prema osvajanju naslova prvaka Njemačke. Za to im treba još samo jedna pobjeda, a prvu meč loptu imat će već 25. 4. 2021. godine na domaćem terenu.

GiroLive Panthers Osnabruck – Rutronik Stars Keltern 65:86 (0:2)
  • Josipa Pavić (Rutronik Stars Keltern) – 03:57 min. (1il, val.1) – 2p (2P 1-1)
  • Andrijana Cvitković (Rutronik Stars Keltern) – 16:31 min.(7sk, 2as, 2il, val.5)- 0p (3P 0-2)
Josipa Pavić (Rutronik Stars Keltern): “Današnjom utakmicom pokazali smo zašto smo cijelu sezonu na vrhu tabele. Držale smo se dogovora iz svlačionice i zajedničkom željom i voljom uzeli tu drugu pobjedu. Još u nedjelju nas čeka treći dvoboj u kojem se nadam da ćemo ostvariti novu pobjedu i da mirne glave s zlatom oko vrata možemo kuci.”
Andrijana Cvitković (Rutronik Stars Keltern): “Odigrale smo dvije utakmice u tri dana sa zahtjevnim suparnikom i ostvarile dvije važne i velike pobjede s kojima smo prišle na korak do ostvarenja svog ovosezonskog cilja. Još nas jedna pobjeda dijeli od osvajanja prvenstva Njemačke i zlatne medalje. Jako sam ponosna na svoju ekipu i vjerujem da ćemo u nedjelju zapečatiti ovo prvenstvo sa još jednom pobjedom na domaćem terenu i slavljem.”

ŽENSKA KOŠARKA/Krešimir Dabić

Foto: Andrijana Cvitković i Josipa Pavić – već u džepu imaju zlatne medalje Kupa Njemačke /rutronikstarskeltern