Ambiciozni planovi Pule i trenera Ivana Đukića

Ni Pula ne spava kad je u pitanju slaganje rostera za sljedeću sezonu koja se približava. Trener Pule Ivan Đukić otkrio nam je ekskluzivno za naš portal koji su mu to aduti za sljedeću sezonu. Svakako jedno od zvučnijih imena je Šibenčanka Sara Borić koja je narančasti dres Šibenika zamijenila onim zelenim Pule.

– I ove godine ćemo ekipu nadopuniti mladim i interesantnim igračicama koje ćemo dovesti i klub. Sara nam je jedna od njih, a radi se o curi koja je prošla reprezentativne mlađe selekcije i bila jedna od bitnijih igračica u Šibeniku kod trenera Bralića koji joj je ukazao povjerenje što sigurno znači da se radi o dobroj igračici. Sara dolazi u Pulu gdje će uz košarku i studirati i siguran sam da će se potruditi da bude uspješna u oba pravca.

A onda nam je Đukić otkrio ekskluzivu:

– Sa Sarom nije završio prelazni rok za nas jer na školovanje u Pulu dolazi i mlada perspektivna igračica iz Tomislavgrada, a radi se o Boženi Perić, 190 cm visokoj igračici, koja će nadomjestiti odlazak Katarine Trehub (dok se ne vrati iz Italije). Radi se o curi koja ima veliki potencijal i drago mi je da je izabrala nas za dalji nastavak karijere. I na kraju pošto smo mi klub gdje cure rado dolaze, ne znam je li radi ljepota grada. lijepih mladića ili trenerovog načina rada, nadam se da ćemo dogovoriti suradnju sa Marijanom Mamić o kojoj ne moram ništa govoriti jer je ona to svojim igrama do sada sve sama rekla.

I to nije sve, ali Đuka najveće adute skriva u rukavu. Tko zna, možda mu u jato doleti neki kapitalac kad se najmanje nada. Nešto kao lani Ivana Tikvić. A izgleda da se nada.

Tihomir Begić

Foto: Kavica na Baščaršiji – Ivan Đukić ovog je ljeta bio u stožeru juniorske reprezentacije Hrvatske / žk