A sada finale: Novi Zagreb – Medveščak!

Prvenstvo Hrvatske za košarkašice primiče se svome kraju. Doigravanje za prvakinje Hrvatske za sezonu 2013/2014 stiglo je do finalnih utakmkica. Prvakom će postati ona ekipa koja prva ostvari tri pobjede u međusobnim susretima. Prva utakmica se igra u Trnskom, a druga na Pešćenici u Zagrebu. Hoće li Novi Zagreb obraniti titulu i ponoviti prošlosezonski uspjeh ili će se Medveščak po prvi put okitititi titulom prvakinja Hrvatske !? Odgovor će dati finalne utakmice. Evo njihova rasporeda:

1. utakmica (srijeda, 30. travnja 2014. godine)

  • Novi Zagreb – Medveščak (Trnsko, 20.30)

Vladimir Ivanković, trener Novog Zagreba: “Imamo jednu od najtalentiranijih košarkašica u ovom dijelu Europe, Ivanu Dojkić na poziciji playa, imamo iskusne igračice Ivanković, Komplet, Ivezić i vjerujem da ćemo u finalnoj seriji iskoristiti te svoje prednosti. Da su ovo ekipe s početka sezone, ne bi bilo puno dvojbi, međutim, sada u ovoj situaciji, mogu reći da će finalna serija biti jako zanimljiva.”

Braslav Turić, trener Medveščaka: “Oni su osvojili Kup, nama onda može Prvenstvo i mi smo zadovoljni. Spremni smo i fizički i psihički i taktički i mislim da možemo ponijeti taj naslov. Mislim da su u ovom trenutku šanse negdje 50:50”

2. utakmica (subota, 3. svibnja 2014. godine)

  • Medveščak – Novi Zagreb (Pešćenica, 19.00)

Igra se na tri dobivene utakmice i koja god ekipa bude prvak, doista je tu titulu i zaslužila. Jer ni jednima ni drugima neće biti jednostavno doći do tri pobjede. Bit će to pravi fight

Foto: Novi Zagreb (na slici) brani titulu prvakinja / zkk-lupapromotion.com