15. turnir Ružice i Vladimira Šešelje u Puli

Ovaj vikend u Puli se održava 15.memorijalni turnir Ružice i Vladimira Šešelje. Na turniru će uz Pulu sudjelovati ŽKK Brod i ŽKK Zagreb. Ivan Đukić, trener pulskih košarkašica, dao nam je nekoliko napomena o turniru:

  • Memorijalni turnir se odigrava pod korona mjerama pa će sudjelovati tri ekipe. Prvi put nastupamo pod imenom ŽKK Pula-Moviter i ovim putem zahvaljujemo gospodinu Darku Galant koji je u ovim teškim vremenima prepoznao naš klub kao ekipu kojoj treba pružiti podršku.

Kad je u pitanju spremnost njegove ekipe, rekao je:

  • Nakon dvije utakmice protiv FSV-a iskoristit ćemo naš turnir za dodatno uigravanje ekipe za novo prvenstvo. Na turniru ćemo biti skoro kompletni. Trehub i Plavljanin će igrati, još čekamo Đukić i Mamić da nam se priključe i da konačno budemo kompletni. Naglasak ćemo dati na podizanje razine fizičke spreme i posebno na segmentu obrane, a što se tiče igre u napadu bit ću zadovoljan ako budemo uspjeli odigrati nešto od novih varijanti koje smo vježbali.

Prva utakmica turnira na rasporedu je u subotu u 16 sati kada Pula-Moviter igra protiv Broda. U nedjelju u 14 sati utakmicu će odigrati Brod i Zagreb, a nakon toga u 16:30 sati Pula-Moviter – Zagreb.

Tihomir Begić

Foto: Sara Borić /žkkpula