1. utakmica doigravanja: Novi Zagreb – Jolly JBS

Započinje ovosezonska završnica u prvenstvu Hrvatske. U srijedu navečer u Trnskom će prvu polufinalnu utakmicu doigravanja odigrati stari poznanici Novi Zagreb i Jolly koji su ove sezone odigrali tri susreta – dva u prvenstvu i jedan u Kupu. Slijedi četvrti u Trnskom, potom peti u Šibeniku…

Dosadašnja tri susreta donijela su pobjedu ‘Lupica’, koje time i postaju favoritkinje u ovom polufinalnom doigravanju. Istina, ne samo time, već i rezultatima u ovoj sezoni. Osim što su osvojile Kup, one su ove sezone bile iznimno uvjerljive – ostvarile su 21 pobjedu i samo jedan poraz.  Baš onaj protiv Vila Velebita, koji Gospiću donosi prevagu domaćeg terena u možebitnom finalu.

“Očekivali smo Šibenčanke, iako moram priznati da su i ‘Medvjedice’ bile blizu trećeg mjesta, možda najbliže do sada u novijoj povijesti. Uglavnom, ovo su potpuno nove utakmice, vjerujem da je osvajanje trećeg mjesta, iako s tri poraza u zadnje tri utakmice, podiglo ‘Jollyjete’ i neće nam biti lako u polufinalu. Sjetimo se prošle sezone kada smo ušli u polufinale kao favoriti, ali su nas Šibenčanke porazile u tri utakmice. Moramo biti spremni i maksimalno fokusirani na zadatke koje smo do sada obavljali na najbolji mogući način. Idemo utakmicu po utakmicu. Vjerujem da će sve cure biti zdrave i spremne za utakmicu” – najavio je polufinalne dvoboje s Jollyjem JBS trener Novog Zagreba Vladimir Ivanković.

Edi Dželalija, trener Jollyja JBS, kratko nam je rekao: “Kao i u prošloj utakmici nastojat ćemo u otvaranju nametnuti svoj stil igre i pokušati se držati što duže u egalu. Izrotirat ćemo što više igračica tako da će u ovoj završnici mlađi dobiti još veću priliku nego do sada. Maksimalnom borbenošću i pristupom pokušat ćemo parirati jakom Novom Zagrebu.”

Prva utakmica polufinala prvenstva Hrvatske Novi Zagreb – Šibenik Jolly JBS igra se u srijedu, 10. travnja 2013. godine, s početkom u 20.00 sati u dvorani Trnsko. Prije početka utakmice bit će upriličena mala svečanost. Kao i mnogi drugi klubovi u Hrvatskoj i svijetu, “Lupice” će na krov dvorane Trnsko podići prvu trofejnu zastavu – zastavu pobjednika Kupa Ružice Meglaj Rimac.

Ulaz na utakmicu je slobodan uz napomenu da će svatko tko želi moći ostaviti prihod za udrugu “Veliko srce – malom srcu”.

Foto:  ŽKK Novi Zagreb / Snimio: Stjepan Spretnjak

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime